Szolgáltatásaink

 

Az alábbi szolgáltatásokkal állunk a kedves ügyfeleink rendelkezésére (a szolgáltatás nevére kattintva bővebb leírást olvashat!):

Költöztetés Budapest

1, Költöztetés (Budapest és vonzáskörzete)

A különböző megrendelői igényeknek megfelelően három alapvető költöztetési kategóriát hoztunk létre. Mivel a tapasztalataink szerint a költöztetési munkákban a megrendelők más-más mértékben kívánnak, vagy tudnak részt venni. Ezért van olyan csomagunk is, amelyben gyakorlatilag egyáltalán nem kell részt vennie sem a csomagolásban, sem a pakolásban, ez a csomag az Exclusive Költöztetés, a teljes részletes leírását ITT olvashatja >>.
Ennél némiképp több aktivitást és munkát jelent a Luxus Költöztetés csomagunk, cserébe rövidebb a költözködés ideje, és kedvezőbb a végső ár. Ennél a módszernél ön intézi a lakáson belüli be- és kicsomagolást, ránk marad a szállítandó tárgyak kihordása autóra pakolás szállítás, az új lakásba is behordjuk a holmikat.
A leginkább olcsó (pénztárca kímélő) megoldásunk esetén mindent ön intéz a barátai és rokonai közreműködésével, a mi feladatunk a szállításra korlátozódik mindössze. Mivel ekkor (ha a tanácsaink szerint járnak el) már az utcán kell legyen minden elszállításra váró holmi mire a mi költöztető autónk a helyszínre ér, és a lepakolással a célállomáson véget is ér a feladatunk, rendkívül rövid ideig tart a költözés, ezzel pedig ugye arányosan csökken a fizetendő munkadíj is. A részletes leírás a Takarékos költöztetésnek itt olvasható.
 Természetesen nem csak e három csomag közül választhat, bármilyen más megoldás, vagy a fentiek tetszőleges ötvözete esetén is önnek tökéletesen megfelelő megoldást igyekszünk találni. Használja az árajánlat kérése űrlapunkat, küldje el nekünk, és mi vissza hívjuk.

–o–

2, Költöztetés (Budapesten kívülről /re, Külföldről /re költözés )

Alapvetően nem különbözik maga a költözés folyamata a külföldre, vagy külföldről Magyarországra költöztetés esetében sem, azért vannak eltérések. Nyilván a leginkább szembeötlő különbség az árban jelentkezik, hiszen gyakran több ezer kilométeres útról van szó, ami bizony nem olcsó. Éppen ezért viszonylag ritkán választják az emberek ezt a megoldást, gyakori, hogy több kerülne kiszállítani a bútorokat, mint kint megvenni.

Költöztetés Budapesten, vagy országosan. Tehertaxi bútor szállítás

 –o–

3, Tehertaxi bútor szállítás

Bútor szállítás, vagy nehéz / nagy méretű tárgyak szállításakor is pontos gyors munkavégzéssel állunk szolgálatára.

Hívjon minket, és mi azonnal megyünk, legyen szó bútor szállítás -ról, vagy tehertaxi szolgáltatásról!

Ön elmondja telefonon mit, honnan – hova szeretne eljuttatni, valamint azt hogy mikor a legalkalmasabb, a többit ránk bízhatja. Mi cipekedünk ön helyett, és biztonságban elszállítjuk az adott tárgyat a kívánt helyre. Biztosak vagyunk abban, hogy tudunk a gondjain segíteni, akár budapesti, akár Budapest vonzáskörzetében szeretne szállítást megrendelni.

Ön megmondja mit honnan szeretne elszállíttatni velünk, mi pedig a megfelelő méretű szállító autóval megyünk a helyszínre.

Ha szükséges pakoló segédet is rendelhet, ha Önnek nincs segítője a helyszínen, vagy az üzletben ahol vásárolta a bútorát.

Kedvező óradíjakkal számoljuk a szállítás árát, minden megkeresés esetében egyedi árajánlatot adunk, függően a fenti opcióktól.

   –o–

Fuvarozás