Költöztetés, Tehertaxi Budapesten árak, mennyibe is kerül ez nekem?


Az ár minden esetben (nem csak költöztetés esetén!) kulcs-kérdés, nem csak azért, mert mindenki nehéz anyagi helyzetben van mostanában, hanem azért is, mert ezzel kalkulálni kell már a tervezés szakaszában.

Nem elég azt tudni persze, hogy mennyibe kerül majd a költöztetés, hanem azt is tudnunk kell, mit is kapunk ezért a pénzért. Óvakodjunk a rendkívül alacsony áraktól, ugyanis gyakran előfordul, hogy rejtett költségeket tartalmaz, amik majd csak akkor derülnek ki, amikor már késő lesz.

Előzzük meg a vitás helyzet kialakulását azzal, hogy nem csak az árat kérdezzük meg, hanem azt is pontosan, hogy milyen szolgáltatásokat, és költségeket is tartalmaz az ajánlatban szereplő összeg.

Mit kell tartalmazzon a költöztetés ára? Mire ügyeljünk?

 Költöztetés árak Budapest

Ha nem számolják bele az áfát az árba amikor az árajánlatot elküldik, csak akkor derül ki amikor számlát kérünk.
Ha nem jelzik előre, hogy minden megkezdett óra (vagy félóra) árát ki kell fizetni, így egy 2 óra 10 perces munkaidőből rögtön 3 óra lesz.
Nem árt tisztázni, hogy egy pakoló segéd benne van-e az autó alap árában, vagy azt külön felszámolják. Mert mindenképpen kell valaki a költöztető cégtől aki az autón rendezi, és rögzíti a szállítandó tárgyakat.
Számolnak-e kilométer díjat is az autó óradíján felül a Budapesten belüli szállítások esetén is?
Vidékre, vagy vidékről költözés esetén a város határától mérik a kilométereket, vagy a kiinduló ponttól a cél állomásig?

Összefoglalva legyünk alaposak, és körültekintőek amikor kiválasztjuk a céget aki a költöztetésben közreműködik. Elég sok stresszel jár már maga a költözködés is, nem hiányzik senkinek, hogy még ilyen kellemetlenségek is megnehezítsék a dolgot. A nem várt plusz kiadásról már nem is beszélve..

Kérjen árajánlatot! >>

Használja a kalkulátorunkat! >> 

Ha tehertaxit rendelünk egy vagy több olyan tárgy elszállíttatására, ami nem fér be az autónkba, akkor is legyünk körültekintőek. Pontosan tisztázzuk, mit szeretnénk elszállíttatni, azt hogy honnan-hova, és jelezzük előre ha számlát is szeretnénk a szállítási díjról.

A részletes telefonos egyeztetés megéri azt a ráfordított 2-3 percet, sok kellemetlenségtől kímélhetjük meg magunkat általa.

Ha tehertaxit keres Budapesten, hívja ezt a számot: +3620/800-12-12